Inkorgen

Fler sätt att lyssna

Inkorgen – Vi svarar på era frågor – #54

24 maj 2020 / Med Hemen & Irena

Vi får in massor av frågor till vår inkorg från er lyssnare. Vi kommer rota där litegrann och med jämna mellanrum ha ett Q&A-avsnitt där vi svarar på några av dessa frågor. I det här avsnittet svarar vi på följande:

Hur bedömer Gud oss?
Är det hur ens relation med Gud ser ut innan man dör som avgör om man kommer till himlen eller hur ens totala relation genom hela livet som avgör vart man hamnar efter döden?

Får man ha tatueringar?
Många kristna har tatueringar medans vissa säger att det är förbjudet (enligt bibeln) Vad är det egentligen som stämmer? Jag tänker att synd är något som drar en ifrån Gud men tatueringar drar ju inte en från Gud… eller?

Råd om husköp?
Hej! Har en fråga. Är mitt i livet.  Har ett barn och ett kommande är påväg i höst. Den senaste tiden har jag/vi önskat ett hus, att köpa eller bygga. Har sökt efter ett hus i över ett år nu men inget har gått som vi tänkt. Att bygga är så dyrt och känns inte som vi. Allt detta gör att mitt liv känns lite hopplöst ibland. Jag vet att inget är panik och att det är en liten sak mot andra motgångar man kan ha men det gör att jag mår dåligt över det. Hur skulle ni göra?

Är det fel att störa sig på sin partner?
Är det fel att störa sig på sin partner? (generellt mot personer också) bli arg på vissa handlingar eller hur man själv blir behandlad? Hur löser man det i isåfall och reder ut?

???? Stöd oss och hjälp fler att upptäcka Bibeln

Om du blir välsignad av VOIS-podden och vill att fler ska upptäcka Bibelns budskap så skulle det betyda så mycket om du ville överväga att bli en månadsgivare.

Läs mer här: ge.vois.se/podden

VOIS-podden
VOIS-podden
Inkorgen - Vi svarar på era frågor - #54
Loading
/