Gudstjänst

Välkommen till nästa gudstjänst 21 oktober 11:00

Söndagar 11:00 jämna veckor

Varannan söndag jämna veckor firar vi gudstjänst tillsammans på Strykjärnet i Norrköping. På gudstjänsterna får du höra på en intressant predikan som är enkel att förstå och ta till sig, oftast utifrån ett tema som vi fördjupar oss i.

För dig som ännu inte är troende är detta ett perfekt första steg i att utforska vad den kristna tron handlar om. Kom, lyssna, reflektera och bolla dina frågor med andra.

VOIS Kids

Barnen från 3 år har en egen rolig och lärorik samling samtidigt tillsammans med våra barnledare. Checka gärna in ditt barn 10:50.

Du som har yngre barn kan delta i gudstjänsten från vår småbarnshörna som är i anslutning till den stora samlingslokalen så att du inte missar något.

Hitta hit

Adressen är Laxholmen, Norrköping.

Du som kör hittar närmaste parkering på Holmengatan 22. Parkeringen delas av två P-företag, så se till att köpa biljett från rätt automat. Därifrån är det 300 meter till Strykjärnet.

Gratisparkering finns på P-huset Spiran (Gamla Rådstugugatan 55) och P-huset Ankaret (Repslagaregatan 12), ca 800 meter från Strykjärnet.