Sensommar övergår till höst i Linköping

Av / 04 oktober 2022

Ett skifte av årstid, ny och fräsch luft, mindre dagsljus, svalare temperaturer. Olika förändringar som är både välkomna och ovälkomna men som på många sätt påminner oss om Guds ord, att ”allt har sin tid”…

I våras invigdes VOIS i Linköping med tre härliga Gudstjänster i Baptistkyrkans lokaler. Ett spännande nytt steg för en helt ny kyrka i en helt ny stad, och också något som för många även blev ett steg in i en ’’helt ny värld’’ där ett omvälvande möte med Jesus skedde för första gången (mer om den storyn får vi ta senare). Efter våren kom sommaren, sedan sensommaren och nu är det snart dags för full fart in i hösten – Så, vart befinner vi oss just nu?

Precis som Bibeln så vackert talar om, att allt har sin tid, så finns det också olika säsonger för en gemenskap att växa och forma sig igenom. Och vi vill ta vara på varje säsong och göra det bästa utav den. Därför består den här tiden av tålamod, förarbete, längtan och förväntan, i syfte att forma en stabil och hållbar gemenskap som tillsammans kan växa sig stark över tid.

Vi har fått två nya ledare som flyttat till staden i syfte att tjäna i församlingen och vara med och forma vår nya kyrka. Vi har bildat ett team av volontärer (där du kanske också vill vara med?) som träffats för gemenskap och bön, och sist men inte minst, så har vi också inlett ett spännande sökande efter en NY lokal för att där kunna bjuda in till en NY typ av gemenskap.

Med det sagt, så längtar vi och ser fram emot att få fortsätta bjuda in dig till att vara med på den här spännande resan som Gud har förberett för oss här i Linköping. Hör av dig om du vill vara med i volontärsteamet och håll i dig om du är taggad på gemenskapen, för snart är det dags för höstens första samling!

The best is yet to come!

Läs mer om VOIS Linköping

Nästa event

Linköping: Sommaruppehåll. Vi kör igen i augusti.
Norrköping: Gudstjänst - sön 11 aug kl 16.00

Norrköping

Linköping

Copyright © 2024 VOIS