Guds nåd

Fler sätt att lyssna

Guds nåd – Vår starkaste motivationskraft – #35

30 sep 2019 / Med Hemen & Irena

Vad motiverar dig? Pengar? Att gå ner i vikt? Att få bekräftelse? Att göra föräldrarna stolta? Det är en viktig fråga att ställa sig själv och svara på, för det är avgörande för om vi ska hålla loppet ut.

Det finns nämligen drivkrafter – som t ex ovan nämnda – som dränerar oss på kraft, glädje, energi och livslust. I det här avsnittet pratar vi om en drivkraft som gör det motsatta. Guds nåd och hans villkorslösa kärlek är Guds metod för att motivera oss att göra gott och allt det som han kallat oss till.

Vi pratar om det utifrån en story i Bibeln om en fascinerande kvinna som kraschade en hemmafest som hon inte var inbjuden till. Vad var det som drev henne dit och hur vågade hon ta sig in i en miljö där hon visste att hon skulle bli utskämd?

Men först inleder vi med en liten backstory till vår tredje Youtube-video där inspelningen blev allt annat än ”som vanligt”.

Bibelord som tas upp

  • Lukasevangeliet 7:36-50
  • 1 Korintierbrevet 15:9-10

???? Stöd oss och hjälp fler att upptäcka Bibeln

Om du blir välsignad av VOIS-podden och vill att fler ska upptäcka Bibelns budskap så skulle det betyda så mycket om du ville överväga att bli en månadsgivare.

Läs mer här: ge.vois.se/podden

VOIS-podden
VOIS-podden
Guds nåd - Vår starkaste motivationskraft - #35
Loading
/