Hälsning från våra pastorer, låtsläpp och premiärgudstjänst

Av Hemen Derki / 05 juni 2021

Jag blev glad när man sa till mig: ”Kom, så går vi till Herrens hus.”

– Psalm 122:1

Vi hoppas och ber att det är något som du också känner, nu när vi inbjuder dig till våran första fysiska gudstjänst på länge.

Vi har längtat till den här dagen och vi ser så mycket fram emot att få mötas igen som kyrka. Det digitala är bra, och det verktyget har hjälpt oss under pandemin men det går aldrig att ersätta det verkliga mötet.

Vi ber för dig ständigt och vill uppmuntra dig till att ta dig tiden till att komma nu på söndag. Oavsett vilket skick du befinner dig i så är du mer än välkommen. Vår kyrka är en plats där du får komma som du är och i det skick som du är i just nu. Och där du är, där kommer Gud att möta dig.

Den här söndagen kommer vi att släppa vår nya låt Drowning som vi jobbat med under pandemin. Låten handlar om kampen och svårigheterna som du och jag går igenom ibland, och hur vi mitt i våra svåraste stunder kan sätta vårt hopp till namnet Jesus. Om jag får säga det själv (som inte var så involverad i processen) så blev resultatet så otroligt bra. Låten känns ända in i benmärgen.

Vi har bara ett fåtal gudstjänster framför oss innan sommaruppehållet, så passa på att komma på alla eller så många samlingar som du kan för att fylla på.

Biljetterna finns att boka via våran hemsida vois.se. Vi kan ta in max 50 deltagare och man kan endast boka en biljett åt gången. Är ni ett sällskap (max 4 får sitta ihop) så behöver ni boka flera gånger.

Barnkyrkan är också igång, se till att boka en biljett för ditt barn också.

Vi hoppas att vi ses nu på söndag i Hörsalen kl 11.00.

Mycket kärlek
Hemen & Irena

Nästa event

Linköping: Söndagsmöte - Sön 2 juni kl 11.00
Norrköping: Gudstjänst - sön 2 juni kl 16.00

Norrköping

Linköping

Copyright © 2024 VOIS